Despre ALTSTADT INVEST

Dezvoltator imobiliar

   Altstadt Invest este o firma cu capital integral romanesc care si-a propus sa dezvolte proiecte imobiliare in Brasov

Altstadt Residence


Proiect construit si finalizat in anul 2018

Altstadt Residence este la 5 minute de centrul istoric al Brasovului, un loc plin de evenimente culturale, actuale si istorice. In Piata Sfatului se desfasoara aproape in fiecare weekend de vara, targuri artizanale si mestesugaresti, care exprima originea istorica a acestui oras.  O atractie istorica o reprezinta Zidul Cetatii Vechi, inca integru, renovat si pus in valoare de catre autoritatile locale. Promenada de sub Tampa cu Bastioanele Mestesugaresti si aleea dintre cele doua Turnuri de Veghe, Turnul Alb si Turnul Negru, contureaza un traseu relaxant si accesibil, de unde ai vizibilitate la o panorama minunata a orasului vechi.


Tractorul Residence 2


Proiect construit si finalizat in anul 2016

"Tractorul Residence 2" cuprinde in total 18 apartamente (1, 2, 3, 4 camere). Imobilul este al doilea de acest tip situat in cartierul Tractorul, in zona de vile, la numai cateva minute de Coresi Shopping Resort, magazinul Lidl si piata Tractorul.


Dupa Iniste Residence


Proiect construit si finalizat in anul 2015

"Dupa Iniste Residence" este un proiect exclusivist compus din 8 apartamente a cate 3 camere fiecare, cu terase si priveliste extraordinara, situat in Centrul Vechi. Fiecare apartament dispune de loc de parcare propriu si boxa de depozitare la subsol.


Tractorul Residence 1


Proiect construit si finalizat in anul 2014

"Tractorul Residence" cuprinde garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, insumand in total 42 apartamente. Imobilul este situat in cartierul Tractorul, in zona de vile, la numai cateva minute de Coresi Shopping Resort, magazinul Lidl si piata Tractorul.


  

Dobrogeanu Gherea Residence


Proiect construit si finalizat in anul 2013

"Dobrogeanu Gherea Residence" este situat in cartierul Racadau, la numai cateva minute de magazinul Star si de Centrul Vechi. Proiectul cuprinde 2 cladiri  cu un total de 15 apartamente cu 2 si 3 camere , avand o priveliste senzationala si terase generoase.


Contact

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.